Heerlijke dingen uit de Airfryer, deel 2

Als vervolg op heerlijke dingen uit de Airfryer, deel 1, volgt nu zoals verwacht deel 2. Wederom een lijst met dingen waarvan u wellicht niet zou verwachten dat u ze kunt bereiden met de Airfryer. Heeft u tips, trucks of weet je andere gerechten die prima met de Airfryer te bereiden zijn, wij horen het graag!

Pijnboompitten

Het is voor velen een hele opgave. Pijnboompitten bakken in een gewone pan is geen makkelijke klus. Vaak verbranden ze of worden ze net even iets te donker. Met de airfryer geen probleem, 3 minuten op 160 graden, en klaar!

Pitabroodje

Shoarma of döner? Daarbij mag een pitabroodje natuurlijk niet ontbreken. De airfryer 7 minuten op 180 graden en uw pitabroodje is klaar om gevuld te worden.

Pizzabroodje

Weer een broodje, maar totaal anders. Een pizzabroodje van de bakker of supermarkt is een heerlijke snack om even snel op te warmen in de Airfryer. Even voorverwarmen en vervolgens 8 minuten op 200 graden. Natuurlijk niet omdraaien!

Pizza

Niet zo’n fan van een pizzabroodje? Een gewone Pizza is ook geen enkel probleem. Hij kan in principe in de gewone pan, maar ook zeker heerlijk indien gebakken op de bakplaat of grill accessoire. 8 minuten bakken op 200 graden.

Rookworst

Het vriest buiten en u bent van plan een heerlijk uitgebreid stamppotbuffet te koken voor familie. Maar al snel het probleem: uw gasfornuis is niet groot genoeg! Geen probleem. Die rookworsten kunt u ook prima bereiden met de Airfryer. 4 minuten bakken op slechts 150 graden!

Rösti

Rösti gebakken in de pan wordt vaak slap. Doordat de Airfryer geen gebruik maakt van vet, olie of boter is dit probleem verholpen. Rösti bakt u op 200 graden, baktijd afhankelijk per soort/merk. Tussendoor omdraaien voor optimaal resultaat.

Saucijzenbroodje

Het is weekend, u zit voor de televisie en heeft zin in een lekkere warme snack. Zorg dan dat u saucijzenbroodjes thuis heeft. Slechts 4 minuten op 200 graden en genieten maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *