Inventum Airfryer

De Inventum Airfryer: heerlijke friet, bereid door de Airfryer van een oer-Hollands bedrijf! Als het gaat om Airfryers weet Inventum waar het over praat: al jaren worden er heteluchtfriteuses geproduceerd met maar één doel: het bereiden van heerlijke, knapperige friet met zeer weinig vet. Dit komt doordat de friet niet wordt gefrituurd met vet, maar doormiddel van hetelucht. De Inventum Airfryer komt in normale varianten voor 800 gram friet tot de XXL Airfryer, waarmee je tot wel 1,6 kg aan friet krokant kunt bakken! De heteluchtfriteuses zijn handig te bedienen met een verstelbare timer en zijn in staat om grote gezelschappen te voorzien van heerlijke friet.

Alle andere mogelijkheden

Behalve friet kunt u met de Inventum Airfryer ook grillen, roosteren en bakken, zonder dat er vet aan te pas komt. Heeft u zin in een broodje, een stuk vlees of kip? Alles kan bereid worden in de Inventum Airfryer. En omdat er geen vet wordt gebruikt, wordt het aantal calorieën met de Inventum Airfryer ook aanzienlijk verminderd. Ontbijtje op bed? Zowel het gebakken ei als het geroosterde broodje kunnen allebei bereid worden in de Airfryer. Alleen de koffie of thee hoeft u nog maar te zetten!

In de prijzen

Er zijn verschillende Inventum Airfryers op de markt gebracht en enkelen daarvan vielen al eens in de prijzen. Zo zijn de GF250HL en de GF252HL door vergelijkingssite Kieskeurig opgemerkt als best gereviewde producten en werd de GF254HLD met zijn handige digitale display in 2017 gekozen tot winnaar van de VROUW Awards in de categorie Koken&Tafelen. Ook onder de gebruikers zijn de Airfryers van Inventum zeer populair, ze worden dan ook regelmatig aangeraden op diverse sites maar ook in winkels.

Handige extra’s

Geen zin om de Airfryer schoon te maken? Dat is helemaal niet nodig, want zowel de pan als de mand kunnen gewoon in de vaatwasser. Ook hoeft u niet bang te zijn voor een vieze frituurlucht die in uw kleding blijft hangen. Dit is dankzij de Inventum Airfryer verleden tijd.

Alle keuzes van Inventum Airfryer

Wanneer u op zoek bent naar de juiste Airfryer heeft Inventum diverse mooie modellen van verschillende capaciteiten. De standaard Inventum Airfryer heeft een capaciteit van 800 gram friet en een handig instelbare timer. Dit is goed voor 3 à 4 personen. Voor een grotere capaciteit heeft Inventum ook meerdere modellen. De bakcapaciteit van model GF400HL is 1,5 kg, en de Airfryer XXL (GF552HL) heeft een capaciteit van 1,6 kg. Het prijsverschil tussen de twee grootste modellen is minimaal, dus voor grote eters raden wij de laatste zeker aan.