Philips Airfryer XL

Philips Airfryer XLDe Philips Airfryer XL, haal hem snel in huis en neem afscheid van uw (ouderwetse) frituurpan! Bak uw frietjes goudbruin, zonder frituurlucht in huis en tot wel 80% minder vet dan friet uit uw frituurpan. De Philips Airfryer XL werkt volledig zonder vet of olie en is hierdoor dus makkelijk schoon te maken. De Airfryer XL verbruikt ook nog eens minder energie dan een conventionele frituurpan! Wij zijn er van overtuigd  dat wanneer u de Airfryer eenmaal thuis heeft, u niet meer terug wilt naar uw ouderwetse frituurpan.

Airfryer mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Fabrikant Philips omschrijft het apparaat als “frituren met lucht”. Maar de Airfryer kan meer dan alleen frituren. De mogelijkheden voor u op een rij:

  • Grillen (Door middel van de speciale grillpan of grillrooster grillt u o.a. heerlijke groente, vis en vlees)
  • Frituren (Zoals u gewend bent: friet en snacks, goudbruin bakken maar dan minder vet)
  • Bakken (Bak de heerlijkste appeltaart of cake met uw Philips Airfryer XL)
  • Roosteren (Bijvoorbeeld kip maar denk ook aan kikkerwerwten)

Philips Airfryer XL, XXL?

De Philips Airfryer XL was enige tijd de Airfryer met de grootste bakcapacitieit, te weten 1,2 kg. Aanzienlijk meer dan de standaard Philips Airfryer die slechts een bakcapaciteit (friet) heeft van 800 gram. Echter is er sinds kort ook de Philips Airfryer XXL, met een bakcapaciteit van 1,4 kg. Om de bakcapaciteit uit te drukken in een aantal personen, de Philips Airfryer XL is groot genoeg voor 3 √° 4 gemiddelde eters. Grote eters of meer dan 5 personen? Dan raden wij de Philips Airfryer XXL aan.

Best getest

Wij hebben Airfryers getest van verschillende fabrikanten. De Airfryers van Philips staan volgens ons met stip op 1! Onze voorkeur gaat uit naar de Airfryers voorzien van digitaal display. Deze zijn eenvoudig in te stellen, en informatie zoals resterende tijd of temperatuur zijn eenvoudig af te lezen.

De Philips Airfryer XL is een must have voor iedereen die houdt van lekker eten! Brand u niet langer aan gevaarlijk hete frituurolie en raak eindelijk verlost van de frituurlucht in uw huis!