Philips Airfryer

Philips AirfryerDe Philips Airfryer, onze favoriet als het gaat over airfryers. Conventioneel frituren, heerlijk! Maar het heeft toch ook zeker een aantal nadelen. Wat denkt u van de frituurlucht die wel door het hele huis lijkt te hangen? Of de gevaarlijke hete frituurolie waar u zich al eens aan gebrand heeft? En het feit dat frituren toch niet echt gezond is werkt ook niet mee aan uw dieet! De Philips Airfryer neemt al deze problemen weg! Met de Philips Airfryer bakt u uw snacks en friet heerlijk bruin en krokant, zonder gevaarlijke hete frituurolie en vieze lucht. Of het gezond is? Friet bereid met de Philips Airfryer is tot wel 80% minder vet dan friet bereid met een conventionele frituurpan. Fabrikant Philips omschrijft de Airfryer als: “Frituren met lucht”.

Meer dan frituren

De Airfryer kan meer dan alleen frituren. Middels de speciale grillpan of -rooster grillt u met een de Airfryer een heerlijk stukje vlees in enkele minuten. En ook dit, geheel zonder vet of olie! Geloof het of niet, met de Airfryer kunt u zelfs een cake of appeltaartje bakken. De laatste, maar zeker niet de minste mogelijkheid: Roosteren! Een kip roosteren is vanaf nu een kleine moeite. Rooster kip goudbruin met de Airfryer!

Beste Airfryer

De Philips Airfryer is door ons als best getest. Maar ook Philips heeft meerdere types en formaten op de markt gebracht. Wij geven voorkeur aan de types voorzien van digitaal display waarmee u digitaal de temperatuur en timer kunt instellen. Dit werkt simpelweg handiger en eenvoudiger dan de analoge versies.

Philips Airfryer, Airfryer XL of de Airfryer XXL?

Het instap model is de gewone Airfryer. De capaciteit van de Airfryer wordt aangegeven in de “friet bakcapaciteit”. De standaard Airfryer is groot genoeg om 800 gram friet te bakken. Volgens Philips genoeg voor 3 á 4 personen, echter vinden wij dit aan de ruime kant. De bakcapaciteit van de Philips Airfryer XL is 50% groter, deze heeft dus 1,2 kg bakcapaciteit, wat volgens Philips genoeg is  voor 5 personen of meer. Als laatst is de Philips Airfryer XXL op de markt gekomen, met een bakcapaciteit van 1,4 kg. Het prijsverschil is minimaal, dus voor ons is de keuze snel gemaakt!