3 stappen om de beste Airfryer te kopen

Het kopen van een Airfryer is vaak nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Er zijn vele verschillende modellen op de markt wat het kiezen van een Airfryer lastig maakt. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een goede Airfryer? Met onderstaande 3 stappen koop je de beste Airfryer! Lees dus snel verder.

Stap 1: Hoeveel wil je bakken?

Allereerst is het belangrijk om te bedenken waar je de Airfryer voor wilt gaan gebruiken. Wil je het gaan gebruiken ter vervanging van je frituurpan? Dan heb je meestal geen hele goede Airfryer nodig en voldoen de meeste modellen. Maar als je grote hoeveelheden friet wilt bakken, dan kan je overwegen om een XL of XXL Airfryer te kopen. Hierin bak je meer dan een kilo frietjes in 20 minuten.

Stap 2: Wat is het budget?

Bepaal het budget om van tevoren al een ruime selectie te maken in het assortiment Airfryers. Je hebt Airfryers van 60 euro, maar de duurdere modellen kosten ongeveer 300 euro. Daarnaast heb je nog de keuze van het merk dat je wilt kopen, bekende merken als Philips of Princess zijn vaak wat duurder maar staan wel voor kwaliteit.

Stap 3: Waar een Airfryer kopen?

De volgende vraag is waar je een Airfryer gaat kopen. In de winkel kan je een demonstratie krijgen van hoe de Airfryer werkt. Maar tegenwoordig is er online ook genoeg informatie te vinden. Daarnaast kan je online eenvoudig Airfryers vergelijken op prijs en zie je al snel aan de reviews of het een goed model is. Bijvoorbeeld bij de Mediamarkt hebben ze regelmatig leuke Airfryers in de aanbieding en als je dan ook nog gebruik maakt van deze kortingscode. Dan ben je al helemaal voordelig uit en kan je de beste Airfryer kopen voor een mooie prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *