Airfryer Accessoires

Met name voor de Philips Airfryer zijn los veel accessoires verkrijgbaar. Dit zijn zowel vervangende onderdelen als accessoires die dienen als uitbreiding van de Airfryer. Zo zijn onderdelen als bijvoorbeeld eenbakpan, mand of handvat los verkrijgbaar. Deze Airfryer accessoires kunt u bestellen indien deze onderdelen aan vervanging toe zijn.

Muffinvormen, bakpan, grillplaat, bakvorm en het kookrek.

Echter zijn er ook veel accessoires verkrijgbaar ter uitbreiding van uw Philips Airfryer. Hieronder vindt u een overzicht van veel verkochte Airfryer Accessoires:

Muffinvormen voor de airfryer

Philips heeft speciale muffinvormen op de markt gebracht die geschikt zijn voor de Airfryer. Deze muffinvormen zijn zowel geschikt voor het bakken van muffins als cupcakes. Door deze muffinvormen te gebruiken krijg je  voor het beste resultaat. Handig om te weten: deze muffinvormen zijn ook vaatwasmachinebestendig.

Bakplaat

Een keer wat anders dan friet of  een kroket? Bak een heerlijke pizzapunt met uw Airfryer of zelfs een cake met behulp van de speciale bakplaat voor de Airfryer.  Zowel voorzien van een antiaanbaklaag als vaatwasmachinebestendig.

Bakvorm

Stamppot, lasagne taarten of zelfs brood bereiden? Met de speciale bakvorm voor de Airfryer is het geen probleem meer.

Grillplaat

Soms is een bakplaat voor de Airfryer niet optimaal. Tijdens het bereiden van bepaalde vlees, vis of groenten is het gewenst dat overtollig vocht kan worden afgevoerd. De Airfryer Grillplaat is voorzien van kleine gaatjes waardoor overtollig vocht wordt afgevoerd en wordt opgevangen in de bakpan.

Kookrek

Het kookrek is leverbaar in verschillende varianten. Zo is er een kookrek te verkrijgen met spiesen zodat u groente of vlees aan de spiesen kunt bakken. Een andere variant van het kookrek is voorzien van een panverdeler.  Hiermee maakt u niet alleen een verhoging in uw bakpan maar scheidt u de bakpan in tweeën.  Hiermee kunt u twee gerechten tegelijk bereiden en zullen de smaken elkaar niet beïnvloeden.

Accessoiresets

Hieronder hebben we een aantal accessoiresets op een rijtje gezet

Let op! Controleer goed of het accessoire dat je wil kopen geschikt is voor de airfryer die je hebt. Dit staat per product vaak goed aangegeven.