Airfryer Accessoires

Met name voor de Philips Airfryer zijn los veel accessoires verkrijgbaar. Dit zijn zowel vervangende onderdelen als accessoires die dienen als uitbreiding van de Airfryer. Zo zijn onderdelen als bijvoorbeeld eenbakpan, mand of handvat los verkrijgbaar. Deze Airfryer accessoires kunt u bestellen indien deze onderdelen aan vervanging toe zijn.

Muffinvormen, bakpan, grillplaat, bakvorm en het kookrek.

Echter zijn er ook veel accessoires verkrijgbaar ter uitbreiding van uw Philips Airfryer. Hieronder vindt u een overzicht van veel verkochte Airfryer Accessoires:

Muffinvormen

Fabrikant Philips heeft speciale muffinvormen op de markt gebracht die geschikt zijn voor de Airfryer. Deze muffinvormen zijn zowel geschikt voor het bakken van muffins als cupcakes. Door deze muffinvormen te gebruiken gaat u voor het beste resultaat. Uiteraard zijn deze muffinvormen vaatwasmachinebestendig.

Bakplaat

Een keer wat anders dan friet of  een kroket? Bak een heerlijke pizzapunt met uw Airfryer of zelfs een cake met behulp van de speciale bakplaat voor de Airfryer.  Zowel voorzien van een antiaanbaklaag als vaatwasmachinebestendig.

Bakvorm

Stamppot, lasagne taarten of zelfs brood bereiden? Met de speciale bakvorm voor de Airfryer is het geen probleem meer.

Grillplaat

Soms is een bakplaat voor de Airfryer niet optimaal. Tijdens het bereiden van bepaalde vlees, vis of groenten is het gewenst dat overtollig vocht kan worden afgevoerd. De Airfryer Grillplaat is voorzien van kleine gaatjes waardoor overtollig vocht wordt afgevoerd en wordt opgevangen in de bakpan.

Kookrek

Het kookrek is leverbaar in verschillende varianten. Zo is er een kookrek te verkrijgen met spiesen zodat u groente of vlees aan de spiesen kunt bakken. Een andere variant van het kookrek is voorzien van een panverdeler.  Hiermee maakt u niet alleen een verhoging in uw bakpan maar scheidt u de bakpan in tweeën.  Hiermee kunt u twee gerechten tegelijk bereiden en zullen de smaken elkaar niet beïnvloeden.

Let op! Het is aan te raden om te controleren of het betreffende accessoire geschikt is voor uw type Airfryer. Per product vindt altijd het type Airfryer waarvoor het accessoire ontworpen is.