Heerlijke dingen uit de Airfryer, deel 1

De meeste mensen gebruiken de Airfryer om lekker frietjes te bakken of andere heerlijke snacks zoals kroketten of frikadellen.  Maar een Airfryer kan meer dat dit. Wij hebben een overzicht gemaakt van 10 dingen waarvan u niet wist dat ze in de Airfryer konden.

Broodje ei in de airfryer

Hiervoor moet u eerst naar de supermarkt! Koop een (of meerdere) afbakbroodjes. Deze holt u uit en vervolgens vult u deze met een rauw ei, eventueel geklutst mocht u dit lekkerder vinden. De Airfryer even voorverwarmen op 200 graden en tot slot 7 minuten bakken.

Cordon Bleu

Cordon blue, een schnitzel gevuld met kaas en ham, voor velen een echte delicatesse. Airfryer voorverwarmen en vervolgens 10 minuten bakken op 180 graden!

Curryworsten (diepvries)

Zin in een snelle hap zonder te veel werk? Zorg dat u curryworsten in de diepvries heeft! Rechtstreeks uit de diepvries de Airfryer in. 10 minuten bakken en klaar. Tip: Draai de curryworsten 1 keer om voor een mooiere kleur.

Panini (diepvries)

Een panini, heerlijk bij uw favoriete lunchroom maar ook zeker lekker uit de Airfryer. Een voordeel van de panini is dat deze net als de curryworsten rechtstreekt vanuit de diepvries in de Airfryer kunnen. 13 minuten bakken op 160 graden voor optimaal resultaat!

Hardgekookt ei

Hardgekookt ei’tje bij het ontbijt of nodig om hapjes te maken? Het kan met de Airfryer! 16 minuten op 120 graden zonder voor te verwarmen. Tip: Laat het ei “schrikken” in koud water om het pellen makkelijker te maken.

Krieltjes

Getest met krieltjes van de Aldi. 10 minuten op 180 graden, heerlijk!

Lasagne

Bijna net zo lekker als van de Italiaan! Laat de lasagne eerst ontdooien en bak deze vervolgens 10 minuten op 180 graden, natuurlijk wel even voorverwarmen. Twijfelt u of de lasagne warm is? Snijd deze dan door midden en voel de temperatuur met uw pink.

Oesterzwammen

Verkrijgbaar bij onder andere de AH. Wederom een heerlijke delicatesse die zeer snel bereid kan worden met de Airfryer. Slechts 3 minuten op 180 graden en genieten maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *